RC India
Welcome Guest, please login or register.
 
Pages: [1]   Go Down
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Topic Tools Topic Tools 
Read
« on: January 24, 2019, 06:16:54 PM »
Ayush Karki
Plane Lover
Active Member
**

Reputation Power: 1 
Ayush Karki has no influence.
Offline Offline

City: Kathmandu Nepal
State: OUTSIDE INDIA
RC Skills: Beginner
Posts: 1
Join Date: Jan, 2019




Hey guys my kk2.1.5 flight controller won't show any transmitter signal. Any idea?


Moderator comment: Pl post in appropriate board instead of on someone elseís thread

Iíve moved it so now you have your own thread on the multirotor board...
« Last Edit: January 24, 2019, 08:41:11 PM by K K Iyer » Logged
 

Read
« Reply #1 on: January 24, 2019, 08:38:52 PM »
K K Iyer
Global Moderator
Forum Hero
*****

Reputation Power: 50 
K K Iyer is on the verge of being accepted.K K Iyer is on the verge of being accepted.K K Iyer is on the verge of being accepted.K K Iyer is on the verge of being accepted.K K Iyer is on the verge of being accepted.
Offline Offline

City: Indore
State: Madhya Pradesh
RC Skills: Intermediate
Posts: 4205
Join Date: Jan, 2012



@ayush karki,
Welcome to RCI.
Your problem is not clear from your post.
We donít even know if you connected the Rx or not  Grin
Please post step by step what your problem is, with pics if possible.
Not clear wether the problem is between your tx and rx, or between rx and kk 2.1.5.
Regards
Logged
 

Read
« Reply #2 on: January 25, 2019, 07:17:54 AM »
Parthmandal
Plane Lover
Active Member
**

Reputation Power: 2 
Parthmandal has no influence.
Offline Offline

City: Lakhimpur
State: Uttar Pradesh
RC Skills: Intermediate
Posts: 85
Join Date: Jan, 2019



You should to post the connection pic as well as video
Logged
 

Pages: [1]   Go Up
Jump to: