RC India
Welcome Guest, please login or register.
 
Pages: [1]   Go Down
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Topic Tools Topic Tools 
Read
« on: October 18, 2018, 12:47:23 PM »
Johanne
Car Lover
Active Member
**

Reputation Power: 1 
Johanne has no influence.
Offline Offline

City: Chennai
State: Tamil Nadu
RC Skills: Intermediate
Posts: 2
Join Date: Aug, 2018




Hi .

I purchased a new cc3d and configured and calibrated everything in libre Pilot.  Every thing was as normal and completed the wizard successfully.  But when tried to fly the drone it was very shaky . Uneven motor speeds . So o tied to look at the pc settings and found ATTI and STAB in red. Pic shared.

So 're did the calibration through the wizard. Every thing became green. But again the flight was very wobbly.  Plugged the cc3d in to the pc and found ATTI and STAB were in red again.

Need help to overcome this

Thanks
Johan

Sent from my SM-G615F using Tapatalk
Logged
 

Read
« Reply #1 on: October 18, 2018, 12:51:40 PM »
Johanne
Car Lover
Active Member
**

Reputation Power: 1 
Johanne has no influence.
Offline Offline

City: Chennai
State: Tamil Nadu
RC Skills: Intermediate
Posts: 2
Join Date: Aug, 2018



Hi .

I purchased a new cc3d and configured and calibrated everything in libre Pilot.  Every thing was as normal and completed the wizard successfully.  But when tried to fly the drone it was very shaky . Uneven motor speeds . So o tied to look at the pc settings and found ATTI and STAB in red. Pic shared.

So 're did the calibration through the wizard. Every thing became green. But again the flight was very wobbly.  Plugged the cc3d in to the pc and found ATTI and STAB were in red again.

Need help to overcome this

Thanks
Johan

Sent from my SM-G615F using Tapatalk
Photo attachedhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20181018/73d4e9c3c482c66b55fac8e3c9084bdc.jpg
ATTI & STAB showing in cc3d


Sent from my SM-G615F using Tapatalk
Logged
 

Pages: [1]   Go Up
Jump to:  

Related Topics
Subject Started by Replies Views Last post
Now showing: last modified time !
RC India Forum
anwar 2 2252 Last post September 21, 2010, 12:26:45 PM
by anwar
Multiwii se v2.5 not showing pitch & yew signal
Beginners Zone
atul_at2112 0 660 Last post November 14, 2016, 01:48:18 PM
by atul_at2112
0V Showing in betaflight configurator
Beginners Zone
Nkkr77 0 321 Last post January 01, 2018, 04:51:02 PM
by Nkkr77
my parcel is not showing any statistic now what to do ?
Chatter Zone
bantuprasad 5 1092 Last post February 08, 2018, 01:50:11 PM
by Aravind298
Banggood Items showing with Customs
Chatter Zone
alok2171 3 299 Last post August 07, 2018, 11:03:59 AM
by hunny1389